AUDIO VIDEO VIDEO ELEKTRONIKA

Pojačalo za gitaru

Kad ste odabrali svoju gitaru iz snova, potrebno je izabrati i pojačalo. Postoje brojne opcije ovisno o veličini, zvuku, tehnologiji i konfiguraciji.

Plazma televizor

Plazma je bila prva tehnologija koja se koristila kod ravnih i tankih ekrana. Ona je od početka ponudila izvrsnu kvalitetu slike.

LCD televizor

LCD televizori su vrlo popularni i dostupni su u svim veličinama, zahvaljujući cijenama i činjenici da pristaju u bilo koji prostor.

Odlemljivanje

Kako odlemiti i zalemiti SMD chipove. Pomoću stanice za odlemljivanje s vrućim zrakom (flat pack IC desoldering machine)

RAČUNALA RAČUNALA   Kućanski aparati

Procesor socket

Svaki procesor prilagođen je za određeno podnožje ili utor na vašoj matičnoj ploči.

Trajno brisanje

Jedna od mogućnosti računala je sposobnost da vrati izbrisanu datoteku. Čak iako je datoteka bila izbrisana, moguće ju je vratiti.

SMS kratice

Baš kad ste pomislili da ste relativno brzi u tipkanju onih e-mailova cijeli dan, dolazi novi način slanja poruka.

Perilica posuđa

Posjedovanje perilice posuđa već dugo nije luksus već njenim korištenjem možete uštedjeti vrijeme, novac i energiju.

RAČUNALA AUDIO VIDEO AUDIO

Suočavanje s virusima

Na zapadu ništa novo je klasična novela o gubitku nevinosti i idealizma. Na sličan način, računalo koje ima virus može uzrokovati gubitak vaše lažne slike o sigurnosti e-maila i pretraživanja Interneta.

Auto radio

Auto radio je prešao dug razvojni put od AM i FM radio stanica, kazetofona i CD playera. Od stereo uređaja koji može čitati komprimirani audio zapis sa diska, do prijemnika koji imaju adapter za iPod  i USB ulaz..

AV Receiver

AV receiveri sa surround zvukom prešli dug put od stereo razdoblja do multikanalnog visoko kvalitetnog surround zvuka, tako da su danas jednostavni stereo receiveri prilično rijetke ptičice.

Biwiring i biamping

Većina zvučnika je spojena na pojačalo preko jednog para priključaka za svaki zvučnik. Unutar tih zvučnih kutija nalazi se skretnica koja razdvaja signal na svaki pojedini zvučnik.

 
  
  
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum