Audio
Video
PC računala
Mobilni telefoni
Elektronika
Kućanski aparati
Novosti
 

Reklamni panel s digitalnom tintom

Činilo se da će dolazak digitalnog papira vječno trajati, ali sada je tu, vidjeli smo pravu eksploziju proizvoda kao što su satovi, ekrani koji se mogu uvijati i nedavno sveti gral  kojeg smo svi iščekivali, digitalna knjiga (Sony Reader i iRex Iliad).

Ali čekajte, ima još! Tu je drugi vrlo obećavajući visoko razlučivi, ekran male potrošnje magink tehnologije digitalne tinte koji se koristi na reklamnim panoima.

Kompanija za promidžbu i vanjsko oglašavanje JCDecaux je predstavila novu generaciju reklamnog panoa na osnovi magink digitalnog panoa visoke rezolucije na 59. filmskom festivalu u Cannesu. Magink digitalni reklamni pano je instaliran na više prometnih mjesta u Cannesu, uključujući i onaj blizu Plais des Festivals, službenog doma filmskog festivala u Cannesu.

 
 

Novi display ima mogućnost prikaza videa pune brzine za oglašavanje i za informacije grada Cannesa. Tehnologija digitalne tinte nudi prikaz u boji, video pune brzine, visoku razlučivost i slike visokog kontrasta koje koriste okolno svijetlo za poboljšanje kvalitete i vidljivosti slike – baš kao i tinta na papiru. Osim svijeta oglašavanja na reklamnim panoima, magink se također koristi i na ostalim zaslonima kao što su proizvodi potrošačke elektronike, mjestima za prodaju i promotivnim ekranima.

Jean-Claude Decaux je 1969 izmislio koncept uličnog namještaja, kombinirajući javnu službu i oglašavanje te je instalirao prve nadstrešnice na autobusnim stajalištima u Lyonu. Danas, JCDecaux ima više od 80.400 nadstrešnica na autobusnim stajalištima u 30 zemalja.

JCDecaux je na prvom mjestu u oglašavanju na reklamnim panoima u Europi. Grupa ima 7900 zaposlenih i prisutna je u 3400 gradova s više od 10.000 stanovnika u 46 zemalja. U 2005 imala je prihod od 1,745 milijardi eura. JCDecaux je jedina kompanija u svijetu koja je isključivo posvećena oglašavanju na vanjskim reklamnim panoima i razvila je sve ostale odgovarajuće aktivnosti kao što su ulični namještaj, reklamni panoi, oglašavanje na prijevoznim sredstvima i transparentima. U 2005 je postao lider u vanjskom oglašavanju u Kini.

 
    

 
 
 

 

 

Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum