Freeware programi    Graphics Design Image
 
   

Besplatni program za slike graphic image free download

  IrfanView32                                Brzi preglednik slika i konverter za windowse.   Image Forge                                  Besplatni program za uređivanje slika, bojanje, slikanje, animacije i više.
       
  XnView                                      Besplatni program za uređivanje, pregledavanje i konvertiranje slika.   PaintStar                            Svestrani program za obradu digitalnih slika.
       
  Tisuće wallpapera u thumbnail galeriji  dostupnih za download.   Diagram Designer                 Program za uređivanje vektorske grafike za stvaranje dijagrama toka i dijagrama.
       
  Image Analyzer                 Program za napredno uređivanje slika, software za analizu i poboljšavanje slika. Advanced image editing, enhancement and analysis software.   Zoner Draw 3                                  Idealni program za uređivanje slika s širokim opsegom primjene. napravite letke, ilustracije, vizit kartice, naljepnice za cijene, zaglavlje za pisma, dopisnice, znakove, nacrte, čestitke i više od toga. 
       
  Photobie 4.8                               Program za uređivanje slika s naprednim hvatanjem slika s ekrana i uređivanje okvira za fotografije.
  ScreenHunter 5.0              Besplatni program za hvatanje slika s ekrana.

 

       
       
       

 
Security Antivirus  
Audio Video  
Games Igrice  
Internet  
Mobile phones Mobiteli  
Screen Savers  
Graphics Design  
Utilities Uslužni programi  
Desktop  
Home  Education  
Business  
Developer Tools Web  
Programming  
Electronics  
   
   
   
   
   
   
   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum