Freeware programi  
 
 
   

   Web programi

     Besplatni programi za izradu web stranica free download.

   
  Nvu for Windows               Besplatni program za izradu web stranica koji se nadmeće s programima kao što su FrontPage i Dreamweaver.   Yahoo! SiteBuilder                 Program za izradu profesionalnih web stranica ili web trgovine s alatima koji su jednostavni za upotrebu.
       
  Joomla!                                       Besplatni Open Source content management system (sustav za upravljanje web sadržajem) za jednostavno postavljanje i ažuriranje web stranica kroz web preglednik i izradu profesionalnih web sajtova. (alati za vijesti, forumi,  ankete, html editor, RSS).   WordPress                               WordPress je (CMS) program za izradu blogova, novina i magazina, web stranica i sustav za upravljanje web sadržajem.
       
  IntraWeb Studio Personal    IntraWeb Studio je profesionalni program za Content Mangement System (CMS).   Google web lokacije                       je besplatan i jednostavan način stvaranja i dijeljenja web stranica.
       
Drupal                                     Drupal je besplatan open source Content Management System (CMS) napisan u PHP-u. It is used as a back-end system for many different types of websites, ranging from small personal blogs to large corporate and political sites.
       
       
       
       
       
       

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum