Freeware programi  
 
 
   

   Program za crtanje

   Besplatni program za crtanje kuhinja, kuća free download.

  
  Blender                                       je besplatni program za 3D modeliranje. Može se koristiti za modeliranje, UV odmatanje, teksturiranje, rigging, simulacije vode, skinning, animiranje, renderiranje, čestice, i ostale simulacije, nelinearna montaža, compositing i kreiranje interaktivnih 3D aplikacija, uključujući igre.    
       
  3D Canvas                                   Real-time program za 3D oblikovanje i animaciju s drag and drop pristupom.   CadStd Lite                               CAD program za crtanje tehničkih nacrta profesionalne kvalitete, za nacrte kuća, shema i za opću namjenu, lako se uči.
       
  Sweet Home 3D                          Program za crtanje namještaja i interijera koji vam pomaže da smjestite vaš namještaj u 2D nacrtu i 3D pregledu.   AutoCAD Version Explorer       Preglednik AutoCAD nacrta.
       
  Google SketchUp               Program za 3D modeliranje koji vam omogućuje istraživanje 3D svijeta.   Design Xpress 11                       Program za 3D crtanje mehaničkih dijelova, sklopova i 2D nacrta.
       
  DesignBots 1.0                            3D CAD program za robotiku, razvoj igara i osnovni CAD.   ART-SHOP X-Lite                        CAD 2D/3D program za crtanje kuhinja, kupaonica, dnevnih soba, ureda. Za prodavaonice namještaja.
       
  VectorEngineer Quick-Tools Jednostavan ali vrlo efikasan program za 3D nacrte.    K-3D
K-3D is a free 3d modeling, animation, and rendering system.
       
  Diagram Designer                      Program za uređivanje vektorske grafike. Za crtanje dijagrama toka i shema.   DipTrace Free                       Profesionalni program za crtanje štampanih pločica za elektroniku. PCB Design System. 
       
       
       
       
       
       
       

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum