Freeware programi  
 
 
   

   Program za 3D

     Besplatni program za 3D free download.

   
  3D Canvas                                   Real-time program za 3D oblikovanje i animaciju s drag and drop pristupom.   CadStd Lite                               CAD program za crtanje tehničkih nacrta profesionalne kvalitete, za nacrte kuća, shema i za opću namjenu, lako se uči.
       
  Sweet Home 3D                          Program za crtanje namještaja i interijera koji vam pomaže da smjestite vaš namještaj u 2D nacrtu i 3D pregledu.   AutoCAD Version Explorer       Preglednik AutoCAD nacrta.
       
  Google SketchUp               Program za 3D modeliranje koji vam omogućuje istraživanje 3D svijeta.   Design Xpress 11                       Program za 3D crtanje mehaničkih dijelova, sklopova i 2D nacrta.
       
  DesignBots 1.0                            3D CAD program za robotiku, razvoj igara i osnovni CAD.   ART-SHOP X-Lite                        CAD 2D/3D program za crtanje kuhinja, kupaonica, dnevnih soba, ureda. Za prodavaonice namještaja.
       
  VectorEngineer Quick-Tools Jednostavan ali vrlo efikasan program za 3D nacrte.    K-3D
K-3D is a free 3d modeling, animation, and rendering system.

 

       
       
       
       
       
       
       
       
       

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum