Freeware programi  
 
 
   

   Online programi

   Besplatni online programi free.

  
  Google Docs & Spreadsheets       je besplatni web online office program. Korisnik može napraviti i dijeliti dokumente i proračunske s bilo kime tko ima Google račun.    Free SMS                             Unosom pozivnog broja i telefonskog operatera za taj broj možete besplatno poslati SMS.
       
  Kaspersky Online Virus Scanner je besplatni online skener za viruse pomoću kojeg ćete saznati bez potrebe da instalirate antivirusni program.   Yahoo! Mail                                  je besplatan i dolazi s odličnim adresarom i kalendarom. Također ga možete koristiti s vašim mobilnim i Yahoo! Messengerom. Ili možete dobiti Yahoo! Mail + 2GB prostora  bez grafičkih oglasa.
       
  QuickBooks Simple Start Online Free Edition                              Pomaže vam da ostanete na vrhu u vašem poslu,  trenutno stvarajući fakture, pratite plaćanje i upravljate troškovima.    100 best Web 2.0 applications 100 najboljih online programa koje su izabrali korisnici interneta.
       
  Adobe Photoshop Express         je online verzija popularnog programa za uređivanje slika.  Crop, rotate, tweak, twirl i prikaz vaših fotografija.  Upišite se za besplatni račun, upload i spremanje 2Gb digitalnih fotografija, besplatno.   eBuddy                                    Čavrljajte s vašim MSN, AOL, i Yahoo prijateljima bez bilo kakvog programa ili Java appleta.
       
  Imonggo Point of Sale             nije samo POS sustav nego i kompletno rješenje za online web trgovinu koja vam omogućuje da upravljate stotinama web trgovina.   Facebook                                        je društvena mreža koja povezuje ljude s prijateljima i drugima koji rade, studiraju i žive u njihovom okruženju. Ljudi koriste Facebook kako bi održali kontakt s prijateljima, napravili upload neograničenog broja fotografija, dijelili linkove i video filmove, i naučili više o ljudima koje su upoznali.
       
      Boxhead: The Zombie Wars Kill Online igrica s demonima.
       
       
       
       
       
       
       

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum