Ukoliko želite primati besplatni časopis Tehno magazin kliknite na:

subscribe@tehnomagazin.com  i pošaljite prazan e-mail. U polju Subject treba pisati PRETPLATA. Nakon toga ćete jednom mjesečno primati e-mail poruku s linkom gdje možete pregledati novi broj časopisa.

 

Ako više ne želite primati e-mail poruke molim ovdje kliknite kako bi se odjavili:

unsubscribe@tehnomagazin.com i pošaljite prazan e-mail. U polju Subject treba pisati ODJAVA.

 

 

Ukoliko niste primili našu e-mail poruku potrebno je učiniti sljedeće:

Ako trenutno koristite anti-spam uslugu ili program, ili vam vaš ISP ili e-mail provider  pruža tu uslugu, osigurajte se kako bi mogli primati e-mail poruke od časopisa Tehno magazin tako da jednostavno stavite našu adresu subscribe@tehnomagazin.com (ili polje "From" - a to je Tehno magazin subscribe) na vašu whitelist-u, safelist-u ili privilege sender listu.

 

Za Hotmail: Ako vidite  poruku u "Junk Mail" folderu, a tamo ne bi trebala biti, kliknite na na "This is not Junk mail" kako u buduće ne bi tamo završila.

Za Yahoo! Mail: Ako vidite  poruku u "bulk" folderu, a tamo ne bi trebala biti, jednostavno otvorite poruku i kliknite na link "This is not Spam" kako u buduće ne bi tamo završila.

 

Za druge e-mail providere:

Ako niste primili e-mail poruku od Tehno magazina, ona je vjerojatno filtrirana i zato pokušajte dodati e-mail adresu  subscribe@tehnomagazin.com u vaš Address Book ili Contact list u vašem e-mail programu.

Copyright © 2007 Tehnomagazin.com
Terms & Conditions                                        Privacy Policy                                                Impressum